INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
separator RIES

Cursuri de "Antreprenor in Economia Sociala"

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana continua seria cursurilor de formare profesionala in domeniul Economiei Sociale, respectiv curs "Antreprenor in Economia Sociala".

Acest curs este autorizat ANC (CNFPA), dureaza 40 de ore (5 zile) si este destinat tuturor persoanelor interesate, absolvente de studii medii sau superioare.

Viitoarele cursuri se vor organiza in Bucuresti si in Jud. Arges, Mun. Campulung sau Comuna Rucar.

Pentru mai multe amanunte va invitam sa vizitati site-ul Asociatiei Europa pentru Dezvoltare Umana, accesand linkul: http://www.asoc-edu.ro/cursuri.

Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.