INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
30/04/2013

NEWSLETTER 5 - RIES

In data de 30 aprilie 2013 a fost publicat newsletter 6 din cadrul proiectului RIES. Acesta a fost transmis tuturor actorilor relevanti, inregistrati in baza noastra de date, in cadrul Retelei de tip Comunitate de Practica pentru Economie Sociala.

29/11/2012

NEWSLETTER 4

In luna noiembrie 2012 a fost publicat NEWSLETTER nr. 4 din cadrul proiectului “RIES  -  Rețeaua Incubatoarelor  de  Economie  Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane”

Pentru descarcarea Newsletter 4, dati click pe NEWSLETTER 4 RIES 

28/08/2012

Ateliere de lucru pentru specialisti regionali implicati in Economia Sociala

Ateliere de lucru pentru Specialisti implicati in Economia Sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

În perioada mai - august 2012 au avut loc 8 de ateliere de lucru pentru specialisti implicati in economia sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Atelierele au pus in discutie abordari ale persoanelor defavorizate, dezavantajate, cat si posibilitati regionale / locale de incluziunie socio-profesionala activa a acestora, prin intermediul economiei sociale.

Se afişează 1 rezultat.
12/12/2013

COMUNICAT - CONFERINTA FINALA A PROIECTULUI RIES

În data de 12 decembrie 2013, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti, a avut loc conferinţa de finalizare a proiectului strategic “RIES - Reţeaua incubatoarelor de economie socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
17/07/2014

Oferta de consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, in sprijinul beneficiarilor POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala

30/11/2012

Cursuri de Antreprenor in Economia Sociala

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana continua seria cursurilor de formare profesionala in domeniul Economiei Sociale, respectiv  curs "Antreprenor in Economia Sociala".

23/08/2012

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

În perioada decembrie 2011 - august 2012, corpul persoanelor instruite in domeniul antreprenoriatului in economia sociala din Romania, a crescut cu 212, ca urmare a derulării sesiunilor de formare profesională, destinate formatorilor şi specialiştilor în economie socială, din cadrul proiectului RIES.

Se afişează 1-10 din 39 rezultate.
01/10/2016

Noua ta afacere poate incepe aici!

07/03/2016

Cursuri de formare profesionala pe litoral - 2016

Cursuri autorizate de Ministerul Educatiei (ANC), organizate in Centrul de Formare Profesionala AEDU din jud.Constanta, Eforie Nord. - PE LITORAL!

Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Evaluator proiecte, Antreprenor in economia sociala, Competente antreprenoriale, Competente IT

07/03/2016

Cursuri de formare profesionala la munte - 2016

Cursuri autorizate de Ministerul Educatiei (ANC), organizate in Centrul de Formare Profesionala AEDU din jud. Arges, Comuna Rucar, Saticul de Jos (Culoarul Rucar-Bran, Cheile superioare ale Dambovitei, la baza Pietrei Craiului).- LA MUNTE!

Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Evaluator proiecte, Antreprenor in economia sociala, Competente antreprenoriale, Competente IT

05/03/2016

Cursuri de formare profesionala in Bucuresti - 2016

Cursuri autorizate de Ministerul Educatiei (ANC), organizate in Centrul de Formare Profesionala AEDU din Mun. Bucuresti.

Manager proiect, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Evaluator proiecte, Antreprenor in economia sociala, Competente antreprenoriale, Competente IT

06/11/2015

BURSE DE LOCURI DE MUNCA SI FORMARE PROFESIONALA - Proiect EURO-COMP

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana organizeaza Burse de locuri de munca si formare profesionala, in cadrul proiectului EURO-COMP.....

06/11/2015

BURSE DE LOCURI DE MUNCA SI FORMARE PROFESIONALA - Proiect RURAL EURO-COMP

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana organizeaza Burse de locuri de munca si formare profesionala, in cadrul proiectului RURAL EURO-COMP.....

04/09/2015

Selectie formatori TIC, Antreprenoriat si experti dezvoltare personala

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana organizeaza selectie de formatori in domeniul TIC si Antreprenoriat si selectie de experti pentru masuri de dezvoltare personala grup tinta someri:

01/09/2014

RIES - Campanie economie sociala 2014-2015

Incepand cu data de 1 septembrie 2014 Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, beneficiar al proiectului proiectul RIES (finalizat in data de 31 decembrie 2013) lanseaza o noua Campanie de Economie Sociala.

01/04/2014

Selectie experti proiecte POSDRU 2014

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, selecteaza experti pentru proiecte POSDRU, DMI 5.1 si 5.1, implementate in regiunile Centru, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Est.


Detalii la adresa:

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana

02/12/2013

Conferinta finala a proiectului RIES

Conferinţa de finalizare a proiectului strategic RIES - Reţeaua incubatoarelor de economie socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane
Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.