INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
30/04/2013

NEWSLETTER 5 - RIES

In data de 30 aprilie 2013 a fost publicat newsletter 6 din cadrul proiectului RIES. Acesta a fost transmis tuturor actorilor relevanti, inregistrati in baza noastra de date, in cadrul Retelei de tip Comunitate de Practica pentru Economie Sociala.

29/11/2012

NEWSLETTER 4

In luna noiembrie 2012 a fost publicat NEWSLETTER nr. 4 din cadrul proiectului “RIES  -  Rețeaua Incubatoarelor  de  Economie  Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane”

Pentru descarcarea Newsletter 4, dati click pe NEWSLETTER 4 RIES 

28/08/2012

Ateliere de lucru pentru specialisti regionali implicati in Economia Sociala

Ateliere de lucru pentru Specialisti implicati in Economia Sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

În perioada mai - august 2012 au avut loc 8 de ateliere de lucru pentru specialisti implicati in economia sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Atelierele au pus in discutie abordari ale persoanelor defavorizate, dezavantajate, cat si posibilitati regionale / locale de incluziunie socio-profesionala activa a acestora, prin intermediul economiei sociale.

Se afişează 1 rezultat.
12/12/2013

COMUNICAT - CONFERINTA FINALA A PROIECTULUI RIES

În data de 12 decembrie 2013, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti, a avut loc conferinţa de finalizare a proiectului strategic “RIES - Reţeaua incubatoarelor de economie socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
17/07/2014

Oferta de consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, in sprijinul beneficiarilor POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala

30/11/2012

Cursuri de Antreprenor in Economia Sociala

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana continua seria cursurilor de formare profesionala in domeniul Economiei Sociale, respectiv  curs "Antreprenor in Economia Sociala".

23/08/2012

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

În perioada decembrie 2011 - august 2012, corpul persoanelor instruite in domeniul antreprenoriatului in economia sociala din Romania, a crescut cu 212, ca urmare a derulării sesiunilor de formare profesională, destinate formatorilor şi specialiştilor în economie socială, din cadrul proiectului RIES.

Se afişează 11-20 din 39 rezultate.
19/11/2013

RIES - REZULTATE FINALE ALE CAMPANIEI "IDEI PENTRU ITREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA" - SESIUNEA 2

Planuri de afaceri pentru intreprinderi tip economie sociala, selectate si propuse pentru dezvoltare

Sesiunea 2 a campaniei "Idei pentru intreprinderi de Economie Sociala"

– VERSIUNE FINALA –

14/11/2013

RIES - REZULTATE PREFINALE ALE CAMPANIEI "IDEI PENTRU ITREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA" - SESIUNEA 2

Planuri de afaceri pentru intreprinderi tip economie sociala, selectate si propuse pentru dezvoltare

– VERSIUNE PREFINALA – INAINTE DE TERMENUL DE CONTESTATII –

30/10/2013

NEWSLETTER 6 - RIES


In data de 30 octombrie 2013 a fost publicat newsletter 6 din cadrul proiectului RIES.

24/10/2013

Targul de Economie Sociala - Regiunea Sud-Muntenia

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, impreuna cu partenerii din proiectul RIES, continua seria de Targuri Regionale de Economie Sociala, in scopul promovarii Structurilor de Economie Sociala, infiintate in cadrul proiectului.

Al  treilea Targ din seria de 4 Targuri de Economie Sociala, este organizat, dupa cum urmeaza:


21/10/2013

Targul de Economie Sociala - Regiunea Sud-Vest

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, impreuna cu partenerii din proiectul RIES, continua seria de Targuri Regionale de Economie Sociala, in scopul promovarii Structurilor de Economie Sociala, infiintate in cadrul proiectului.

Al doilea Targ din seria de 4 Targuri de Economie Sociala, este organizat, dupa cum urmeaza:

17/10/2013

Târgul de Economie Socială în Jurilovca

Duminică, 13 octombrie 2013, a avut loc primul Targ Regional de Economie Socială , în Comuna Jurilovca, județul Tulcea, organizat în cadrul ”Serbării Borșului Perscăresc”. 

04/10/2013

Targul de Economie Sociala - Regiunea Sud Est

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, impreuna cu partenerii din proiectul RIES, demareaza seria de Targuri Regionale de Economie Sociala, in scopul promovarii Structurilor de Economie Sociala, infiintate in cadrul proiectului.

Primul Targ din seria de 4 Targuri de Economie Sociala, este organizat, dupa cum urmeaza:

27/09/2013

Decalare termene sesiunea 2 Campanie IES - Proiect RIES

LANSAREA SESIUNII 2 A CAMPANIEI „IDEI PENTRU INTREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA”,
derulata in cadrul proiectului RIES
- DECALARE TERMENE -

11/09/2013

LANSAREA SESIUNII 2 A CAMPANIEI „IDEI PENTRU INTREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA”

derulata in cadrul proiectului RIES

Incepand cu data de 16 septembrie 2013 proiectul RIES lanseaza sesiunea nr. 2 a Campaniei „Idei pentru Intreprinderi de Economie Sociala”. Aceasta sesiune vizeaza identificarea a 5 idei de afaceri in economie sociala, dezvoltate prin intermediul unor planuri de afaceri, pentru a fi sprijinite in vederea dezvoltarii de 5 noi structuri de economie sociala, in cadrul incubatoarelor de Economie Sociala din Regiunile Bucuresti-Ilfov si Sud-Muntenia.

Publicat in 11.09.2013

05/09/2013

ANUNT SELECTIE EXPERTI PENTRU PROIECT POSDRU - RIES

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, in calitate de beneficiar al contractului de finantare POSDRU/84/6.1./S/53606, implementeaza pana la 31 decembrie 2013 proiectului strategic “RIES – Reteaua Incubatoarelor de Economie Sociala – abordare strategica a dezvoltarii resurselor umane” recruteaza experti pentru implicarea in proiectul RIES.

Publicat in 05.09.2013

Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.