INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
30/04/2013

NEWSLETTER 5 - RIES

In data de 30 aprilie 2013 a fost publicat newsletter 6 din cadrul proiectului RIES. Acesta a fost transmis tuturor actorilor relevanti, inregistrati in baza noastra de date, in cadrul Retelei de tip Comunitate de Practica pentru Economie Sociala.

29/11/2012

NEWSLETTER 4

In luna noiembrie 2012 a fost publicat NEWSLETTER nr. 4 din cadrul proiectului “RIES  -  Rețeaua Incubatoarelor  de  Economie  Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane”

Pentru descarcarea Newsletter 4, dati click pe NEWSLETTER 4 RIES 

28/08/2012

Ateliere de lucru pentru specialisti regionali implicati in Economia Sociala

Ateliere de lucru pentru Specialisti implicati in Economia Sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

În perioada mai - august 2012 au avut loc 8 de ateliere de lucru pentru specialisti implicati in economia sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Atelierele au pus in discutie abordari ale persoanelor defavorizate, dezavantajate, cat si posibilitati regionale / locale de incluziunie socio-profesionala activa a acestora, prin intermediul economiei sociale.

Se afişează 1 rezultat.
12/12/2013

COMUNICAT - CONFERINTA FINALA A PROIECTULUI RIES

În data de 12 decembrie 2013, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti, a avut loc conferinţa de finalizare a proiectului strategic “RIES - Reţeaua incubatoarelor de economie socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
17/07/2014

Oferta de consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, in sprijinul beneficiarilor POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala

30/11/2012

Cursuri de Antreprenor in Economia Sociala

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana continua seria cursurilor de formare profesionala in domeniul Economiei Sociale, respectiv  curs "Antreprenor in Economia Sociala".

23/08/2012

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

În perioada decembrie 2011 - august 2012, corpul persoanelor instruite in domeniul antreprenoriatului in economia sociala din Romania, a crescut cu 212, ca urmare a derulării sesiunilor de formare profesională, destinate formatorilor şi specialiştilor în economie socială, din cadrul proiectului RIES.

Se afişează 21-30 din 39 rezultate.
14/06/2013

Vizite de studiu

În perioada iunie - iulie 2013, vor fi organizate 2 stagii de formare (vizite de studiu),  cu câte 10 participanți pentru 20 dintre formatorii înregistrați în grupul țintă al proiectului si 4 vizite de studiu pentru 40 dintre specialiștii în economie socială din grupul țintă al proiectului.

Publicat in data de 14.06.2013

31/05/2013

RIES - REZULTATE FINALE ALE CAMPANIEI "IDEI PENTRU ITREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA" - SESIUNEA 1

SITUATIE FINALA

PRIVIND PLANURILE DE AFACERI SELECTATE SI PROPUSE PENTRU FINANTARE, IN URMA CAMPANIEI „IDEI PENTRU INTREPRINDERI DE ECONOMIE SOCIALA”,

17/05/2013

Programul de formare profesionala s-a incheiat!

În perioada februarie-martie 2013, Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, împreună cu partenerul național Synthesis Management Consulting  au organizat și derulat un program de formare profesională adresat persoanelor din grupuri vulnerabile ce fac parte din grupul țintă al proiectului.

Publicat in data de 15.05.2013

22/04/2013

Propuneri finale ale campaniei "Idei pentru intreprinderi de economie sociala"

Planuri de afaceri pentru intreprinderi tip economie sociala, selectate si propuse pentru dezvoltare

– VERSIUNE FINALA –  DUPA EXPIRAREA TERMENUL DE CONTESTATII –

Publicat in data de 22.04.2013

15/04/2013

Rezultate ale campaniei "Idei pentru intreprinderi de economie sociala" - evaluare si selectie

Planuri de afaceri pentru intreprinderi tip economie sociala, selectate si propuse pentru dezvoltare

In cadrul proiectului RIES s-a derulat campania „Idei pentru intreprinderi de economie sociala”, in 4 regiuni de dezvoltare, zone de implementare a proiectului. In cadrul acestei campanii au fost elaborate, de catre persoane din categorii de grup tinta vulnerabil, defavorizat si depuse 120 de planuri pentru intreprinderi de tip economie sociala, planuri ce au fost evaluate si selectate.

Publicat in data de 15.04.2013

08/04/2013

Extindere termene Campanie "Idei pentru Intreprinderi de Economie Sociala"

Extindere termene de evaluare, selectie si anuntare a rezultatelor, aferente campaniei  “Idei pentru Intreprinderi de economie sociala”, derulata in cadrul proiectului RIES.

25/03/2013

Reactualizare termene Campanie "Idei pentru Intreprinderi de Economie Sociala"

Reactualizare termene de evaluare, selectie si anuntare a rezultatelor, aferente campaniei  “Idei pentru Intreprinderi de economie sociala”, derulata in cadrul proiectului RIES.

15/02/2013

Campania "Idei pentru Intreprinderi de Economie Sociala" - Proiect RIES

Campania „Idei pentru Intreprinderi de Economie Sociala” se deruleaza in perioada Februarie – Aprilie 2013 si demareaza odata cu inceperea cursurilor de antreprenoriat in economia sociala, destinate categoriilor de grup vulnerabil.

14/02/2013

Antreprenoriat in Economia Sociala pentru grupurile vulnerabile

În luna februarie, demarează programul de formare profesională “Antreprenoriat în Economia Socială” adresat persoanelor defavorizate înregistrate în grupul țintă al proiectului „RIES – Reţeaua Incubatoarelor de Economie Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane”.

18/11/2012

Declaratie Social Firms Europe - CEFEC

Stimati membrii ai Retelei tip Comunitate de Practica (RCP) din cadrul proiectului RIES,

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana este membra a Retelei Europene de Economie Sociala “Social Firms Europe – CEFEC”

Anul acesta, mai exact intre 20-22 Septembrie 2012, a avut loc in Suceava Conferinta Europeana nr. 25 a CEFEC.
Informatii despre concluziile acestei conferinte vor transmise prin intermediul newsletter-ului din luna noiembrie 2012 si vor fi pulbicare in RCP.
Tot ca urmare a acestei conferinte, membrii CEFEC a lansat o initiativa, respectiv Declaratia de sprijin a dezvoltarii politicilor pentru intreprinderi sociale di cooperative in Europa.

Membrii CEFEC doresc sa transmita un mesaj comun la nivel regional, national si international, in sensul dezvoltarii economiei sociala.

Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.