INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
30/04/2013

NEWSLETTER 5 - RIES

In data de 30 aprilie 2013 a fost publicat newsletter 6 din cadrul proiectului RIES. Acesta a fost transmis tuturor actorilor relevanti, inregistrati in baza noastra de date, in cadrul Retelei de tip Comunitate de Practica pentru Economie Sociala.

29/11/2012

NEWSLETTER 4

In luna noiembrie 2012 a fost publicat NEWSLETTER nr. 4 din cadrul proiectului “RIES  -  Rețeaua Incubatoarelor  de  Economie  Socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane”

Pentru descarcarea Newsletter 4, dati click pe NEWSLETTER 4 RIES 

28/08/2012

Ateliere de lucru pentru specialisti regionali implicati in Economia Sociala

Ateliere de lucru pentru Specialisti implicati in Economia Sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia.

În perioada mai - august 2012 au avut loc 8 de ateliere de lucru pentru specialisti implicati in economia sociala din regiunile Sud-Est, Sud-Muntenia, Bucuresti-Ilfov si Sud-Vest Oltenia. Atelierele au pus in discutie abordari ale persoanelor defavorizate, dezavantajate, cat si posibilitati regionale / locale de incluziunie socio-profesionala activa a acestora, prin intermediul economiei sociale.

Se afişează 1 rezultat.
12/12/2013

COMUNICAT - CONFERINTA FINALA A PROIECTULUI RIES

În data de 12 decembrie 2013, în Aula Magna a Academiei de Studii Economice Bucureşti, a avut loc conferinţa de finalizare a proiectului strategic “RIES - Reţeaua incubatoarelor de economie socială - abordare strategică a dezvoltării resurselor umane“, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007- 2013.

Se afişează 1-3 din 3 rezultate.
17/07/2014

Oferta de consultanta, asistenta si sprijin in dezvoltarea structurilor de Economie Sociala in Romania

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana, in sprijinul beneficiarilor POSDRU ce doresc sa infiinteze si sa gestioneze structuri de economie sociala

30/11/2012

Cursuri de Antreprenor in Economia Sociala

Asociatia Europa pentru Dezvoltare Umana continua seria cursurilor de formare profesionala in domeniul Economiei Sociale, respectiv  curs "Antreprenor in Economia Sociala".

23/08/2012

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

În perioada decembrie 2011 - august 2012, corpul persoanelor instruite in domeniul antreprenoriatului in economia sociala din Romania, a crescut cu 212, ca urmare a derulării sesiunilor de formare profesională, destinate formatorilor şi specialiştilor în economie socială, din cadrul proiectului RIES.

Se afişează 31-39 din 39 rezultate.
09/11/2012

Lansarea Programului ”Incubatorul de Economie Sociala”

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, lansează în cadrul proiectului strategic RIES, programul "Incubatorul de Economie SocialăIncubatorul de Economie Socială". Programul va oferi servicii de orientare, formare si asistenţă grupurilor defavorizate, vulnerabile, inclusiv servicii de incubare si promovare intreprinderile de tip economie socială înfiinţate prin proiect.

26/04/2012

Antreprenoriat in Economia Sociala

Începând cu luna mai 2012, Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, împreună cu Synthethis Management Consulting și CBC România, demarează programul de formare profesională adresat specialiștilor în economie socială din zonele vizate de proiect. Programul, format din 5 module de curs, vizează aspecte de antreprenoriat în economie socială.

Cele 176 de persoane care vor beneficia de programul de formare profesională selectate din cadrul grupului țintă al proiectului, au o vastă experiență în derulare de măsuri destinate grupurilor vulnerabile, persoane provenind atât din mediul privat, cât și din mediul public.

Sesiunile de formare se vor derula atât în cadrul Centrului Interregional de Antreprenoriat Social din regiunea Sud-Muntenia, judet Arges, centru înființat în cadrul poiectului, cât și în municipiul București.

Participanții care vor finaliza cu succes programul de formare profesională, vor obține o diplomă recunoscută la nivel național.

24/04/2012

Atelierul de lucru interregional

În luna februarie 2012 Asociația Europa pentru Dezvoltare Umana impreuna cu Academia de studii Economice Bucuresti au organizat loc un atelier de lucru interregional privind posibilitatea dezvoltarii de orientari privind Economia Socială.

27/03/2012

Programul de formare “Antreprenor în Economia Socială” s-a încheiat

În perioada decembrie 2011 – februarie 2012, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a derulat programul de formare “Antreprenor în Economia Socială” adresat celor 44 de formatori în ES selectați pentru participarea la curs.

25/01/2012

Programul de formare “Antreprenor în Economie Socială”

În luna decembrie 2011, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a demarat programul de formare “Antreprenor în Economia Socială” adresat celor 44 de formatori în ES selectați pentru participarea la curs.

18/01/2012

Caravana Economiei Sociale

În perioada iunie – decembrie 2011, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a implementat prima etapă a campaniei de conștientizare privind potențialul de sprijin oferit de Economia Socială persoanelor dezavantajate. Sesiunile de informare din cadrul campaniei de conștientizare au avut loc în regiunile Bucureşti Ilfov, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia şi Sud Est și s-au adresat formatorilor și specialiștilor în Economie Socială.

24/06/2011

Sesiune de informare si constientizare privind proiectul RIES - Campulung Arges, 23.06.2011

Asociația Europa pentru Dezvoltare Umană, în calitate de beneficiar, al proiectului proiectul „RIES – RETEAUA INCUBATOARELOR DE ECONOMIE SOCIALA - ABORDARE STRATEGICA A DEZVOLTARII RESURSELOR UMANE”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, a derulat o prima sesiune de informare si constientizare privind Economia Sociala, sesiune destinata unor potentaili specialisti si formatori implicati in economia sociala si altor actori relevanti in acest domeniu.

05/05/2011

Economia socială în atenţia Fondului Social European

Marţi, 3 mai 2011, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a organizat conferinţa de lansare a proiectului strategic „RIES – Reţeaua incubatoarelor de economie socială, abordare strategică a dezvoltării resurselor umane.”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial „Dezvoltarea Resurselor Umane” 2007-2013.

01/02/2011

site_vechi

Anunturi publicate pana la data de 27.06.2011

Aceste anunturi vizeaza:

- informatii despre proiect
- informatii despre confinta de lansare
- informatii in vederea identificarii de formatori si specialisti implicati in economia sociala

Centre de Antreprenoriat Social
Pentru dezvoltarea și coordonarea rețelei interregionale tip comunitate de practică (RCP) și Incubatoarele de Economie Socială (IES), în cadrul proiectului a fost înființat Centrul Interregional de Economie Socială (Centrul pentru Dezvoltarea Resurselor Umane și Antreprenoriat Social).
Retea Comunitate de Practica
RIES-CoP (Comunitatea de Practica RIES), este un instrument modern de comunicare și informare, bazat pe experienţa și cunoștințele acumulate ale membrilor săi. Aceşti actori sociali pun în comun experienţa, ideile, expertiza şi cunoştinţele lor pentru a promova economia socială în România.