INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
18/01/2012

Caravana Economiei Sociale

În perioada iunie – decembrie 2011, Asociaţia Europa pentru Dezvoltare Umană a implementat prima etapă a campaniei de conștientizare privind potențialul de sprijin oferit de Economia Socială persoanelor dezavantajate. Sesiunile de informare din cadrul campaniei de conștientizare au avut loc în regiunile Bucureşti Ilfov, Sud Muntenia, Sud Vest Oltenia şi Sud Est și s-au adresat formatorilor și specialiștilor în Economie Socială.

Seria sesiunilor de informare a debutat în luna iunie, în Câmpulung, “caravana economiei sociale” continuând ulterior în localitățile Constanța, Tulcea, București, Pitești și Vâlcea.

Campania de conștientizare vizează 800 persoane care formează grupul ţintă al proiectului: 100 formatori implicaţi în economia socială, 200 specialişti în economia socială, 500 persoane care fac parte din grupurile vulnerabile - persoane de etnie roma, persoane care locuiesc în comunităţi izolate, persoane cu dizabilităţi, etc.

Ca urmare a derulării sesiunilor de informare, un număr de 263 persoane au fost informare cu privire la proiect, dintre care 183 persoane au fost inregistrate ca si grup tinta. Un numar de 100 de formatori în economie socială, au decis să se alăture proiectului, urmând ca 44 dintre formatori sa beneficieze de un program de formare în antreprenoriat social.

Galerie de imagini

imagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini eveniment