INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
24/04/2012

Atelierul de lucru interregional

În luna februarie 2012 Asociația Europa pentru Dezvoltare Umana impreuna cu Academia de studii Economice Bucuresti au organizat loc un atelier de lucru interregional privind posibilitatea dezvoltarii de orientari privind Economia Socială. Evenimentul a reunit un număr mare de persoane cu experiență în derulare de măsuri destinate grupurilor vulnerabile, persoane provenind atât din mediul privat, cât și din mediul public. Astfel, s-a remarcat prezența reprezentaților Ministerului Muncii, ai partenerilor din cadrul proiectului și a unui număr însemnat de reprezentanți ai mediului non-guvernamental, din toate cele 4 regiuni vizate de proiect.

Atelierul de lucru a vizat atât diseminarea rezultatelor relevante privind studiile și analizele realizate la nivelul proiectului, cât și creionarea unor elemente de bază în sensul elaborării unui cadru general de orientari privind Economia Sociala in Romania.

Evenimentul s-a derulat in data de 16 februarie 2012, în incinta Academiei de Studii Economice din București.

Rezultatele acestui atelier de lucru vor fi dezvoltate în cadrul altor evenimente similare, prevăzute a fi implemtate la nivel regional, în cele 4 regiuni de dezvoltare vizate de proiect, respectiv Sud-Est, Sud-Muntenia, București-Ilfov și Sud-Vest Oltenia, urmănd ca finalizarea acestora să genereze, ca și rezultat final, un set de orientări privind Economia Socială în România.

Galerie de imagini

imagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini evenimentimagini eveniment