INVESTESTE IN OAMENI!
Acest site este cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial “Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013”
Economia
sociala este peste tot,
pentru oricine, oricand.
facebook
facebook
youtube
youtube
Economia sociala este peste tot, pentru oricine, oricand
23/08/2012

Cursuri pentru specialişti implicaţi in Economia Socială

În perioada decembrie 2011 - august 2012, corpul persoanelor instruite in domeniul antreprenoriatului in economia sociala din Romania, a crescut cu 212, ca urmare a derulării sesiunilor de formare profesională, destinate formatorilor şi specialiştilor în economie socială, din cadrul proiectului RIES.

Astfel, în perioada decembrie 2011 - februarie 2012 au participat la măsuri de formare profesoinală  44 formatori implicaţi in economia socială din care 41 au absolvit cu succes.

În  continuare, în perioada mai - august 2012, un număr de 176 de persoane din categoria de specialişti implicaţi in economia socială au fost, de asemenea,  instruite. Dintre acestea, 171 au definitivat cursurile si au absolvit examenul final.

Sesiunille de formare “Antreprenro in Economia Sociala”, destinate specialiştilor implicaţi in economia socială, au avut loc astfel:

  • 2 sesiuni de instruire pentru specialişti implicaţi in economia socială, in perioada mai - iunie 2012 in regiunea Bucuresti-Ilfov, Mun. Bucuresti,
  • 7 sesiuni de instruire pentru specialisti implicati in economia sociala, în perioada iunie - august 2012, in regiunea Sud+Muntenia, Centrul Interregional de Antreprenoriat Social, Jud. Argeş, Comuna Rucăr.

Toti participanţii absolvenţi au obţinut certificate recunoscute CNFPA (ANC).